top of page

Kom je graag meespelen?

Ben jij een strijker en zoek je een plek om je talenten te onderhouden? Zoek je een ensemble om samen te musiceren? Neem vandaag nog contact op! Misschien zijn wij naar jou op zoek?

Repetities

Iedere dinsdag, 20.00 uur

Haalde je recent of al even geleden een H3 aan de muziekacademie of heb je een gelijkaardig niveau? 

Benieuwd hoe je jouw talenten kunt ontplooien?

Kriebelt het al even om weer te beginnen spelen?

Volg een repetitie! De Turnhoutse Snaar repeteert elke dinsdagavond.

De artistieke leiding is in handen van Eva Vermeeren en tijdens de repetitie zal ze je ook persoonlijk begeleiden om je vaardigheden verder te ontwikkelen die je nodig hebt in een strijkersensemble. Ook individuele begeleiding is mogelijk. 

Individuele lessen


Eva geeft vioolles of vioolles met notenleer aan alle leeftijden en niveaus. Op privé basis, van beginners (speelse methode met goede basis) tot gevorderden en conservatorium niveau. Lessen gaan door te Beerse of Eva komt bij u aan huis.
Eva heeft reeds vele jaren ervaring, met diploma’s pedagogie uit België en de V.S. Voor beginners is er de Suzuki methode maar dit in combinatie met notenleer en andere gerenommeerde vioolmethodes. Naast ervaring te hebben opgedaan in academies in Baltimore en Philadelphia (V.S.), heeft ze ook les gegeven op verschillende muziekacademies in België naast haar carrière als uitvoerend musicus. Sinds 2010 is Eva vaste vioolleerkracht aan de Kunsthumaniora van het Heilig Graf te Turnhout.

 

Meespelen?: Kunstopleiding
bottom of page